VNJ W@=d@?!AVONTUUR
Je weg zoeken op een stafkaart, langs een touw van de rots glijden, zelf koken   op een houtvuurtje, slapen in het bos of met wat balken en touw een grote toren bouwen. Een echte VNJ'er kan het allemaal. Wil je mee op avontuur? Dan ben je bij het VNJ aan het juiste adres!
CREATIVITEIT
Ben je een creatieve duizendpoot, of heb je 2 linkerhanden en komt er tijdens het schilderen altijd meer verf in je haar terecht dan op het blad? Hoe dan ook: bij het VNJ krijg je de kans om je creatieve talenten te ontdekken en ontplooien!
KENNIS
Een bosspel over Vlaamse helden en thema's: Tijl Uilenspiegel, Leuven Vlaams en nog zoveel meer! Het VNJ helpt kinderen en jongeren op te groeien tot zelfbewuste Vlamingen, die andere volkeren kennen en waarden, maar zich ook bewust zijn van hun eigen geschiedenis en cultuur.
MUZIEK
In de VNJ muziekkapel kun je al je muzikale talenten botvieren. Stevig tromgeroffel, schallende trompetten, vrolijke fijfers en nog veel meer! Kom in onze kapel en speel de pannen van het dak!
VRIENDSCHAP
In het VNJ ben je nooit alleen. Avonturen, kampvuren, gezellig samen zijn, ... Je leert mensen kennen uit heel Vlaanderen en beleeft samen onvergetelijke momenten. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat veel VNJ-vriendschappen voor het leven zijn.
PLEZIER
Knutselen, ravotten en nog zoveel meer. Steeds met hetzelfde doel: plezier maken! En dat merk je, want bij het VNJ vliegt de tijd voorbij!